ИЗМАМНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Мъци

39 хил. показвания64

  👕 ТЕНИСКИ, ШАПКИ, РАНИЦИ: condanz.com/muccy/
  💰 Използвайте промокод "vlogbog19" за 10% отстъпка на артикули, закупени от www.ozone.bg/
  🎙️ Подкаст канал: bgsel.info/a/qVZ7rjiiVYmF0jnxr-V3OQ
  Искам да кажа, че в клипа се старая да излагам реални факти за “водещия фрийланс експерт на България”, неговата кариера и дейността му като инфлуенсър. На базата на тях излагам лични разбирания и интерпретации.
  -----------------------------------------------------------------
  👉 FACEBOOK профил: m.p.svetoslavov
  👉 FACEBOOK страница: muccy.page/
  👉 INSTAGRAM: m.p.svetoslavov
  👉 SNAPCHAT: themuccy
  Контакт за бизнес запитвания: kavampar@icloud.com
  Надявам се днешният клип да ви е харесал. Ако е така не забравяйте да дадете палец нагоре и да споделите видеото в социалните мрежи. Ако пък все още не сте се абонирали за Мъци-канала... добре, положението е лошо, но не е непоправимо. Натиснете бутона "subscribe" и камбанката до него, за да бъдете известявани за новите Мъци-клипове и всичко ще се оправи.

  Публикуван на преди 16 дни

  Коментари

  1. Мъци

   След днешното видео бях обвинен от привържениците на мисионера и автор г-н Драго Дичев, че трия коментарите им под моето видео. Отговорът ми е, че трия само коментари, съдържащи линк към книгата за “успешни хора”. Правя го, защото не искам такъв продукт да се промотира пред вас. От страницата си Драго беше споделил моето видео, агитирайки приятелите и колегите си да ми се посмеят заедно (нека не го наричаме насъскване). И познайте. Коментарите в моя подкрепа бързо бяха изтривани. Написах коментар, в който питам защо това се случва. Резултатът? Коментарът ми беше изтрит, а профилът ми блокиран от страницата. Таа... нещо не е наред ли? 😃 Притеснявате ли се от присъствието ми в страницата ви?

   1. Nikolai Gochev

    Не

   2. Petko Iliev

    Мъци, това което си заснел е проблем от 10+ години. Вече са и отделни хора, има и компании-пирамиди, които ползват същия похват - самоуверено, приятелско и красноречиво говорене, което де подтиква към схемата им. Много познати умряха... като станаха "успешни" бизнесмени със собствени "проекти" и не могат да си платят водата на заведение. Питаш ги колко пари правят - сменят темата, преглъщайки срам, глад, сълзи и анална аномалия. Дет се вика - ей, много прости хора има.

   3. TSR Moakzy

    @CSKA Sofia Ko stana be pichaga...neshto ne sum te vijdal

   4. ros 45

    @Teodor Todorov Ютубарите пишат книги, но не дават празни обещания за искарване на пари без образование 🤦‍♂️

   5. TSR Moakzy

    @CSKA Sofia are ela de mujaga...na ul.Mir,kv.Levski,Varna...nali she idvash che te chakam

  2. Dragomir Mihov

   Тоя да не е наемен убиец :D

  3. I may Be Q

   И значи са ти му праиш реклама на пича или пък праиш скрита реклама на upwork ли е ттам кво е или пък и двете ?Иначе мн ми е интересно дали въобще се връзват хора ?

  4. Антон Андреев

   Този гологлав шарлатани идва в училище и ни държаха два часа за да му слушаме глупостите на този веждат КАУН.

  5. Атанас Великов

   Това което говориш във видеото е следствие на ограничаващите вярвания които имаш.От друга страна каналът ти е комедиен и това обяснява обяснява останалата част от нещата. :)

   1. god jimin diva

    Като гледам и ти не си различил реалността, от другото :)

  6. Natalia Krumova

   Този е пълен аутист.

  7. svetlomir ivanov

   Едни ъъъъЪЪъъъъЪъ (мисли) Word (мисли) (търси думата) (Error 404)..........(А намери го).......... ЛИСИЦИ

  8. Nikolai Gochev

   Тая лисица ли ще ни учи как да въртим бизнес трябва да си наивен за да се хванеш

  9. Petko Iliev

   Юли Тонкин е шматка. И докато аха да каже, че това е хейт - не е хейт. Шматка е. Лъжец, измекяр, използвач на отчаяни хора.

  10. Preslav Nikov

   Попринцип съм против повечето интернет маркетинг гурута, но се чувствам длъжен да отговоря тъй като познавам Драго лично. Драго разбира от фрийланс. Помогна с описанието в Ъпуърк профила ми преди извеснто време. Определено имаше резултат и си намирах клиенти по-лесно. Да, продава гръмко, но ако курсистите са нахъсани ще си докарат резултати и ще изкарват добър доход. Мъци, не си рисъчнал достатъчно добре Драго. Изобщознаеш ли на какво учи в курса си? Ако имаш ценни умения и вземеш UMB курса, със сигурност ще изкарваш добри пари. Това ми е профила в ъпуърк www.upwork.com/freelancers/~01a4b0ba470eb72fb6 .

   1. Мъци

    Как да разбера какво учи в курса си при положение, че той крие? Доскоро дори не знаех с какво точно се занимава.

  11. Anna Nikolova

   Всъщност човек може да бъде успешен в Upwork. Но младежът, който се е самообявил за специалист е изкарал общо $8000 от началото на пребиваването му в платформата, което не се връзва с $1000, а още по-малко с $3000 на месец предвид това, че твърди че работи там от 2 години. Също така не е top rated, и има job success 85%. Моят не е падал под 90% за повече от седмица и съм top rated, ама не съм започнала да обучавам хора как не ти трябват умения и знания. Също така твърди, че работи за $97 на час - също грешна информация. Само един човек се е съгласил да му ги плати и то само за 1 час. Та просто иска да работи на този rate, но и аз мога да искам да съм космонавт, ама имам морска болест. И той така - иска да е motivational speaker, ама не е прочел достатъчно книжки и му е беден речникът.

   1. My Hobby

    Anna Nikolova дааа видях те, евала за тоя job success. :D Търся си още приятелчета които се занимават с фрийланс работа, ако искаш ми дропни един инстаграм.

   2. Anna Nikolova

    My Hobby Web Design ✌🏼

   3. My Hobby

    Разследване ниво FBI. Какво предлагаш ти в Upwork?

  12. Forst Gamers camer

   Как чух freestyle Qko video btw heart ❤️

  13. Alien Glow

   Дейба и плешивия така ли си развиваш тъпия канал като намираш хора които да хеитиш

  14. Webbingstart.com

   Направи едно видео и за Успей в България Мисля че ще е интерстно

   1. Webbingstart.com

    www.uspeivbulgaria.com/

  15. Nora Atanasova

   А ти Мъци всъщност какво работиш?

   1. Някой Си

    Да не мислиш, че стои 10 минути пред камера и просто го качва

   2. Някой Си

    @Nora Atanasova И защо да не е? Изкарваш пари от нещо, което правиш... Работа

   3. Nora Atanasova

    @Някой Си това не е истинска работа

   4. Някой Си

    Той е влогър

  16. Svilen Venkov

   Чудно ми е какво ще кажеш пак за юли тонкин . Аз го слушам от време на време и да мотивирва ме чат пат не ходя по семинара и прочеи но не виждам лошо в мотивирашти изрази да се изправиш на крака и да продължиш той не ти казва вземи ми книгата и стани финансово независим влез в гугъл и стани финансово независим

  17. Денислав Димитров

   Аз мислех че си на 50 а не на 22 хахаха

   1. Денислав Димитров

    @Мъци Да ти хахаха

   2. Мъци

    Някога виждал ли си 50-годишен мъж 😅

  18. iwanpvp

   Пичагата е курва под прикритие! В инста-грама които по рано ни показа виждаме че тои има само подбуждащи сексоално сниммки, които могат да ни насочат че човека обича да показзва тялото си.Тои постоянно казва че го викат негови клиенти който тои намира от съответния саит и в последствие се е развил в този бизнес (от 5 лв на час до 175 лв на час). Това обяснява и защо никога не конкритизира с какво се занимава!-Мистерията разгаддана Драго е в порно индустрията!

  19. Petko petkov

   о чоко е същата отрепка....на 17-18г. и вичи пише книга за живота........

  20. ZmastyerBg Caln fan

   Без да съм мотиватор фрииленсър и прочие мисля , че знам как се изкарват между 1000 и 3000 лв Стъпка 1 Завърши средно образование с добра оцена Стъпка 2 Говори минимум един чужд език Стъпка 3 запиши висше образование Стъпка 4 завърши висше Образование Стъпка 5 ходи на работа с ниско заплащане за да натрупаш опит в сверата в която си . Стъпка 6 Започни добре платена работа Стъпка 7 не спирай да инвестираш в себе си Стъпка 8 ГОТОВ СИ В 21 ВЕК НЯМА ДРУГ НАЧИН.

   1. Мъци

    Да, но учението на Драго ще ни помогне да стигнем до тази заплата без нито една от тези снимки и то за 6 месеца!!!

  21. Stan Staykov

   8:58 wtf, да предлагаш услугите си на бизнеси срещу заплащане не е бизнес? bg.wikipedia.org/wiki/Услуга_(икономика) en.wikipedia.org/wiki/Service_(business) Да не се интерпретира, че защитавам някой или, че заемам някакви позиции, просто това конкретно изказване беше за faceslap... Интересно, че не са ви споменали нищо за сектора на услугите в Coventry...

   1. Мъци

    Capt. Chari. Well, да предлагаш услугите си и да имаш свой бизнес са две напълно различни неща. Една продавач-консултантка в Била може да предлага своите продавач-консултантски услуги на клиентите. Това значи ли, че има собствен бизнес? Да, за да имаш бизнес наистина е нужно да предлагаш на пазара продукт или услуга. Обаче предлагането на продукт или услуга само по себе си не значи, че имаш собствен бизнес. В случая на Драго той предлага услугите си в сайт. Това не е негов бизнес.

   2. Capt. Chari.

    Stan Staykov тоя знае толкова за бизнес колкото боксьор за квантова физика

   3. Capt. Chari.

    Мъци не?

   4. Мъци

    Във видеото казвам точно това, което каза ти тук.

  22. KEEP CALM and TRASH TILL

   The Best motivation is music-change my mind Бтв разбирам да се казваш Бил Гейтс или Марк Зукърбърг и да напуснеш Оксфорд, защото поради очевидни причини следването ти няма смисъл за тебе, но да напуснеш университет, защото ти се пише книга, която не лежи на милиони/милиарди долари спечелени с написаното в нея-е тва е несериозно 😁

  23. TheBiggie

   Бахти гнусния тип

  24. Наско Илиев

   Той е "елитна про******ка" 😉

  25. atanas xristov

   А защо никой не го знае кой е нито са го давали по медийте

  26. Metodi Ivanov

   www.upwork.com/fl/dragomirdichev Не бих казал, че е най-преуспяващият, но се забелязват няколко неща: 1. Снимал се е с костюма от “абитуриенСката” ( защо бе човек .. нали изглежда твърде професионално) 2. Занимава се с Content Writing, Copywriting и Email Marketing - всички знаем, че с това се занимават хората без умения.. 3. От както съществува профилът му, е работил общо 227 часа, за които е изкарал $7k+, т.е. средно по 7999 / 227 = $35.23 на час ( май доларите ги смята по много странен курс, щом 35 долара = 174 лв. 🤷‍♂️)

   1. Metodi Ivanov

    My Hobby Човек, това беше ирония, защото пичът говори, че не ти трябват нито образование, нито умения( а това, с което се занимава не попада в тази графа).. не се напрягай✌️

   2. My Hobby

    Metodi Ivanov Значи да можеш да въздействаш и да продаваш чрез писане е за хората без умения? Да създаваш съдържание което хората искат (и плащат) да четат е за хората без умения? Да получаваш пари всеки пък като изпратиш и-мейл е за хората без умения? Да помагаш на бизнеси да правят повече пари чрез писане явно може да го прави и баба ти? Хора без умения ли търсят всички собственици на бизнеси когато търсят копирайтъри и маркетъри? Тези неща, за които явно не ти трябват умения, са нужни на всеки бизнес и бизнесите в днешно време си плащат 4, 5-цифрени ретейнъри на месец само за да задържат тези хора без умения на работа. Може ли да ми споделиш ти с какво се занимаваш, та тези които сме без умения да научим нещо и ние?

   3. D3NK0

    Metodi Ivanov e pak e dobre i to dosta

  27. Kim Jungkook

   Направи мърч на "Ъъъ ъъъ ъъъ ЛИСИЦА" Бих си го купил!❤

  28. Vangel Hristov

   Мъци хлеби Драго на бизнес

  29. Valya Tacheva

   Прочетох цялата "дискусия" относно видеото на Мъци и си направих едно заключение: Мъци е този който говори най -спокойно и най - обективно. В отговорите на тези "последователи" на Драго се забелязва ярост към всеки, който каже нещо нередно за тях. Мъци никога не е отричал съществуването или верността на вашата гледна точка, а ви задава прости въпроси. На всичко отгоре имате наглостта да се карате за това че говорим на "вас" докато вие ни лепвате етикета "ние"... Мъци видеата ти са страхотни и наистина уважавам това че си стоиш на мнението и го защитаваш с доказателства. Да, съгласна съм за понякога острия ти изказ и това че може да провокира някого, но показваш поне минимални знания за какво говориш. За разлика от хората подкрепящи тази платформа, ти си готов да ги изслушаш. За феновете скачащи на бой. Разбитам, че искате да подкрепите идолите си, но говорейки толкова грубо нищо няма да промените.

  30. superxery

   По-принцип няма нищо лошо в това да си university dropout, ако примерно си решил да се занимаваш с нещо друго и си се квалифицирал и обучил сам. Това конкретно си е чиста измама, проблема е че това няма как да се контролира/следи от власти и прочие. Единтсвения начин е самата фирма, която предлага услугата на сайта да затегне мерките и критериите.

  31. Manoil Minev

   Всичко това което тези УМОВЕ са измислили е напълно безплатно на английски език

  32. Готвене с Георги

   Най-лошото е че майка ми вярва в такива тъпаци като него.....

  33. Zombot

   Докладвайте масово страницата на Upwork Mastery Bulgaria, докладвайте им рекламите за измама, това е решението.

  34. Evgeni

   Съсипа го 😁

  35. Radoslava Vid

   Мъци този има 2 абоната😅🤭

  36. Aleks ALEks

   Cringe

  37. Margarita Plm

   Според профила му в платформата, работата му е като Ethical Persuasion [Email Marketing] Superhero. Каквoто и да е това :D

  38. Kaloqn Dimitrov

   Кой е гологлавият с китайски вежди? 😂😂

   1. Някой Си

    Юли Тонкин

  39. Daily 16

   През цялото видео натякваш как си правил рисърч да разбереш с какво се занимава Драго, а изобщо не си се сетил да го потърсиш в платформата в която работи (UpWork). Аз лично се запознах с Драго преди време и доста често съм ходил на Personal development дните, които организираше у тях всяка Неделя. Занимавайки се с UpWork от преди това, бих могъл да кажа че от Драго съм се сдобил с доста ценна информация за това как да използвам платформата по-добре и следователно да правя пари. Тази година специфично, Драго вложи много повече време в създаването на курса, книгата и още съдържание. И въпреки че още не е преуспял с тях, е в правилната посока, защото хората които се възползват от неговата информация, наистина правят пари онлайн и най-важното - Доволни са от парите които са дали. ;)

   1. Мъци

    Всеки човек има какво да предложи. И все пак малцина са онези, които могат да предложат толкова много в дадена сфера, че да искат пари от теб. Случаят далеч не е такъв. Драго ни учи как да постигаме неща, които той самият не е постигнал. Според него книгата му ще ни научи как да изкарваме между 1000 и 3000 долара на месец от UpWork. Влизайки в профила му в тази платформа установяваме, че за двугодишното си партньорство самият той е изкарал 7000 долара. Това далеч не прави дори по 1000 долара на месец.

   2. Daily 16

    @Мъци За Българския стандарт е преуспял. Да взима пари за това да учи хората? Не е проблем, стига да дава някаква стойност. А той дава. Ти го представяш като човек, който няма какво да предложи, а то не е така.

   3. Мъци

    Значи за теб е напълно нормално човек, който все още не е преуспял да учи хората как да преуспяват и да им взима пари за това?

  40. FrazerFIFA

   Смърт за тия кучета на Тонкин !! Дукато има глупаци ще има и тарикати .

  41. Илия Тошков

   И аз бях попаднал на този клип дето да те учат как да изкарваш пари и се записах слушах 2 часа некакви небивалици иска ми пари да ме бил научил как да изкарвам пари в този сайт аз отказах той почна да ми звани да ми предлага някаква книга да съм бил почнал да се уча от нея да изкарвам пари от вкъщи абе пълни небивалици измамник от класа добре че го осетих

  42. Stoyan

   Ubi gi , razkrii gi vsichki tiq mishoci , pozdravi !

  43. Lili Ivanova

   Ама бачка си тая система - той нищо не разбира , но хора му плащат за съвети ! 😂😂😂

  44. Кар Фейс Дизайн

   Може да го е срам човека да каже с какво точно се занимава 🤨

  45. Anastasia Ivanova

   Мега криндж, после защо всички са инфлуенсъри - безработници и клошарници, но с книги за успеха. Явно оная с бизнес книгите от Съдебен спор има една от тези книги.

  46. Зъл Брадър

   Този тип е в отборът на врачките и гледачките.Но все още не се е научил да лъже като тях.

  47. toto ivanov

   обичам наденички!!!

  48. Bogdan Gapov

   Тукощо ми излезе реклама на този в BGsel

  49. Kaloqn Simeonov

   Мъци, ти си топ ! Аргументираш се толкова добре, че затапваш всичи тези хора, които нещо прикриват. Умен човек си и знам, че го знаеш. Хич не спирай да разобличаваш такива хора, за да се намали броя на шараните !!!!!

  50. Tops Edition

   Мале аз се бях записал и този Драго 2 пъти ми звъня и ми каза че тази вечер ще има стрийм където ще обясни всичко но така и не отидох на неговият стрийм за да разбера повече за неговата ,,стратегия"

  51. Only Everything

   Тоя цървул да дойде при мен на обучение как се трошат ребра, мърша грозна, не им вярвайте на тия мърши тип юли тонкин. Нарочно му пиша името с малки букви даже

  52. Jointy Joint

   Евалата.. Натри носЪ на поредния залюхан мишкар люлящ малумщини и простотии към бързо разбиращите и прогресиращи Интернет мозъчни гиганти.. А Наздраве!

  53. VENUS ANGELOV XD

   Hoвия Хитлер _(ULTIMATE _ статег)_

  54. Stefan Ivanov

   Говорих с една фризьорка каза че ще те подстриже 0 номер за 5 лв. В люлин

  55. Боряна Георгиева

   Мъци моля те реагирай на някое видео на Hristo Buyukliev - ИЦАКА.

  56. happy чеко пеко

   0:32 😂😂😂😂🤣🤣🤣

  57. Dan4ow _

   Имам един въпрос. Какво работиш освен youtube?

   1. Dan4ow _

    @Мъци благодаря за информацията

   2. Мъци

    Занимавам се с маркетинга на една фирма.

  58. Ваня Занчева

   Ще направиш ли топ5 дупки в сценария на stranger things

  59. Mega Bomb

   Трябва да си умен, но не чак толкова умен .

  60. The Amazing Isi Pisi

   Нека да ви дам доброто и лошото относно Драго и неговият бизнес, като човек, който е работил за него няколко месеца с идеята да му помагам с продажбите по телефона, а преди това го познавах задочно 3-4 години. В процеса ми на работа бях там с намерението да му помагам, но също така и той помогна на мен. Даде ми достъп до курса си и ми помогна да си направя профила в UpWork, аз вече имах експрертиза в определена ниша, така че ми беше лесно да започна. Започнах да обръщам внимание на UpWork профила си едва преди около месец и вече изкарах първите си 150$ за 3 часа работа общо. Писах скрипт за BGsel канал, нямам как да кажа кой е канала, но е доста успешен канал за Dating & Relationships Advice. Драго използва похвати за маркетинг, които не всички ще разберат. Не знам дали Мъци ги разбира и избира да му се присмее въпреки това, което просто го прави човек, който набира популярност на гърба на другите ( често срещан похват) или просто е глупав и не разбира, че това е просто маркетингова стратегия целяща да обхване повече хора, a може би и двете. Сигурно има и трети вариант, който пропускам, но няма как да знаем :) Драго казва, че не ти трябват предишни умения, кетапи, сертификати, дипломи или там каквото... това е така. Това не значи, че няма да трябва да придобиеш умения, защото както казах аз имах доста добри умения в моята ниша, но все пак ми отне около седмица да се науча да пиша статии и скриптове. Тъй като съм работил за него виждам, че писането на статии за клиенти от чуждбина е възможно и виждам, че има курсисти, които вече правят 4 цифрени суми на месец, а преди това са нямали умения в писането на статии... Курса работи, наистина човек трябва да се потруди и да отделя по няколко часа на ден, но работи. Това се изяснява на всеки негов бъдещ клиент преди да бъде направена продажбата. Със сигурност има много неща, които могат да бъдат направени по-добре, но човека е млад и се учи. Проба-Грешка. Има много неща, с които не бях съгласен докато работих при Драго, но аз съм много различен човек от него и процедирам по-напълно други начини. Това не значи, че той не е умен и способен човек. Понякога е твърдоглав, но виждам, че в края на краищата това е за добро. Работи много, чете и учи много и бих казал, че е един от най-начетените хора, които познавам. Както казах, правих продажби по телефона при него и видях какъв е моралния му компас и често пъти съм можел да продам курса му на някого за когото не е предназначен и няма да му служи добре и тогава Драго ме е спирал да го направя. Със сигурност не е измамник, който прави пари на гърба на хората. Мъци е тук и забавлява хората с клипчетата си и явно се възприема като рицаря на белия кон, който трябва да спаси хората от "измамниците". Е нека ви кажа нещо ако си губите времето да гледато този клип и да оставяте някой друг да оформи мнението ви, а не вие да го оформите на база факти и личен опит сте идиоти. Ако гледате този клип, а не инвестирате пари в себе си било то книги, курсове или обучения на живо, за това, което ви интересува, просто оставяте един симпатичен шишко да ви губи времето. Аз съм някой, който обича Българския народ и ми е свидно да гледам как някои хора ви отклоняват от това, което е полезно за вас, за това и отделям от времето си да напиша това. Ако този коментар бъде изтрит, това ще да значи, че Мъци може би не държи вашите интереси на сърце. - Искрен Маринов

   1. damian107

    Ами да

   2. Мъци

    Оценявам дипломатичният ти подход, но далеч не съм съгласен с твърдението ти, че всички завлечени от Драго с пари сами са си виновни. Той самият рекламира стратегиите си като 100% действащи. Изведнъж се оказва, че в тези “100%” влизат и много случаи, в които не действат. Но за тях Драго не е виновен, нали? Виновни са си самите хора, защото не са приложили правилно стратегиите. Не съм съгласен и че винаги има измамени с пари хора. Може в случая на Драго да има много, но аз съм ютубър от 5 години. Работил съм с много хора под всякакви форми и искам да ти гарантирам, че няма да намериш и един човек, който да е останал недоволен от услугите ми. И може би това е причината аз да имам 190к абоната, а Драго да има 1к лайка на страницата си. Защото когато прецакваш хората те се отдръпват от теб.

   3. damian107

    Да

   4. The Amazing Isi Pisi

    @Мъци Както казах, аз не съм съгласен с много от нещата, които Драго прави. Не съм съгласен с всичко относно маркетинговата стратегия, но той си знае. Не съм съгласен също, че държи някои хора около себе си, но това си е неговият живот и там като цяло не ме интересува. Видял съм, че е целеустремен човек и че е честен. Това съм видял аз и искам да го кажа. Относно хората дето са били завлечени с пари - аз самият бях скептично настроен и заради това напуснах, НО ето, че сега като отделих време и последвах стъпките, които не са сложни за следване, стига да не си мързелив и изкарах пари. Не знам кои са тези хора дето са се оплакали. Винаги ще има такива и ако си умен човек ще го осъзнаеш, че това са хора, които избират да бъдат жертви и да винят друг за неуспехите си . При положение, че аз съм следвал същите стъпки, проявил съм търпение и постоянство, и ми се е получило. Тези хора нямат оправдание. Хора, които ще звъннат на някакъв пич от BGsel да му хленчат как са били измамени доказва, че не могат да поемат отговорност за решенията си и постъпките си. Много хора в курса ги мързи и това е факт и всеки иска всичко на готово и това е жалко. Нека не се присмиваме на хората, които решават да се потрудят и да създадът продукт, който да помага на хората и нека спрем да се надяваме на безплатни неща и Zamunda. Оценявайте труда на хората и куража да се покажат пред света. На хората им се казва, че ще трябва да инвестират време и енергия преди продажбата, както казах.

   5. Мъци

    Започвам отзад напред. Защо коментарът ти да бъде изтрит? Ако обичаш българския народ, тогава защо подкрепяш човек, който се опитва да го прецака и да му вземе солидна сума пари за съветите си? И същите тези съвети водят и до маркетинговата му стратегия, която много добре разбирам (аз самият съм завършил маркетинг). Типичният агресивен и аморален маркетинг, който всеки мотиватор използва. Нереално големи намаления (от почти 50% на и без това прекалено високата цена на книга, написана за 10 дена), агресивни реклами из всички социални мрежи. Пародийна реклама (самият автор казва, че книгата му е най-добрата книга, която можем да прочетем). Стратегията му е ужасна и за щастие това рефлектира върху малкия му инфлуенс над обществото. От вчера с мен се свързват хора с истории как са били завлечени с пари и обещания от Драго като накрая са останали с празни ръце. Така че и аз като човек, който обича българския народ се чувствам длъжен да реагирам срещу неговите предатели. Надявам се разбираш гледните ми точки.