Bassvity Digital je najveća izdavačka kuća i promotivna platforma urbane muzike u regionu.

  • 1 078
  • 802 561 564

Коментари

  1. D Katakuri

    Unga unga PNL 🇫🇷

  2. luka 381

    2:40 samo sam ja pomislio da je to nuni ?

  3. MrKaplanFilm

    Is there like a special friendship between coby and senidah?

  4. Phobos - Official Channel

    Ticu gang !!

  5. Drogirana Veverica 4 Mile

    S

  6. Pčela Pčela

    Baća sluša u kolima🦾🦍

  7. andrwj

    PAZI SE!!

  8. Nikola Đunisijević

    2020!

  9. zolaanonymo

    [Uvod: Brzo Trči Ljanmi] Ček', stani - je l' to Baby Blues, brate? [Strofa 1: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me (Offline, online) O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Život mi je kô slobodnjak, baš ga živim kô Slobodan Svojoj braći uvek odan, ako pričaš o kešu - tu sam odmah Fon gori kô ringla, ovde glavni kô gorila Kol'ko imaš šta cimaš, gradom opet idem pijan Kuje znaju ko je Miljan, one vole kad ih diram Znaš da baš me briga kakva vam je priča [Refren: Brzo Trči Ljanmi] Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad [Post-Refren: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je [Strofa 2: KIMMV] U, rolam flight mode offline Moj gang, mafija kô Shoreline Prodao sam rep i duks Off-White Kažu da sam smršao - al je vrh kokain Goofy ima uticaj, mala leti oko mene kao mušica Mnogo mi se sviđa njena guzica, pravi se sapunica Znaju fon je lit još od dema, od prvog dana kidô na terenu Sluša me kô priču - Panamera Tvoja mala pleše Macarenu, ne zna ni šta znači Macarena Ovde bato prave petsto evra, a moj ortak ima petsto dela Znaju flow lit od dema, zato sad je feat petsto evra [Refren: Brzo Trči Ljanmi] Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad [Post-Refren: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je

  10. zolaanonymo

    [Uvod: KIMMV] Kô Gengar KIMMV [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 1: KIMMV] Ja sam u mraku kao gengar, mala remek delo kô Rembrandt Zauvek tata tog flex-a, od prvog dana nosim broj jedan Ne idem, bebe, nigde bez ganga, sve je samo igra kao SEGA Ekipa mi dripuje, roni, gde živiš ako to ne znaš? U džepu novčanica svežanj, trap house, trap house, trap house Posao ne sme da čeka, puši ga majkina ćerka [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Zauvek u mraku kô Gengar, na ulici treća smo smena Pickup na ćošku je spreman, tvoja mala je previše žedna U gasu non-stop, u hype non-stop, a ti druže nisi ni spreman Ne idem nigde bez keša, sad si najjači progutô lek, dva Ko ti jebe mater kad si glup, ja sam ispred trebe jer previše sam skup Trapstar, trapstar, trapstar, Ljanmi je rođen da flex-a Vodim ti malu do Meka, zelenog puna je kesa U Sprite-u luda je smesa, baš ga živim kô zvezda [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a

  11. zolaanonymo

    TEKST: [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit [Strofa 1: KIMMV] Tvoja riba drami, pita može slika Salvador je Dali, Goofy je enigma Brzo trči Ljanmi, brzo trči Kima Talas je cunami, Superfly je firma Kao Pink Panter, curi drip bager Rizik tin tandem, McLaren Spider Kao šaner vidi me, imam šaner Philipp Plein Stone Island, kokain ko kamen Sizif Snimam se za Insta, vozim jetski Bacim drift, ti se klizaš - to je trap shit Vidi led, nije zima - trend set ti je Kima U skuteru je kila, nije sve fensi [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Jetski, jetski, rolam danima Svetski, svetski, nju to zanima Sve bi, sve bi spremna otima Keš bi, keš bi duša prokleta Fly kô 23, nema me na mapi Ispod radara je sve, džaba tražiš Dođem ti za sekund, ako platiš Na ulicama radim samo kad su kasni sati Jetski, skupi hoteli, svetski Na toj adresi nemir Povedi bestie, prestiž [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit

  12. zolaanonymo

    Tekst: [Strofa 1: KIMMV] Yugo lit, Yugo gang, turbo drip, Euro step Ljanmi, Kima, back to back, ode kila, dođe keš To je Kima, to je trep, Bassivity super gang Veži pertle, pripremi, kol'ko ima stepeni? Gori asfalt, tereni, triple-double, poeni Pick and roll mi okreni, vidimo se u areni Bobi-Bobinator, Bogi Bogi Huncho Glava je u torbi, al' se krećem elegantno X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm KG Hawks kô Atlanta, gori krov kao Balkan Trošimo kao banka, život balkon, bye-bye [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Nikad broke, tako ide, druže, nikad bolje igre Znaš da nismo iz iste lige, dodam, dodaj nek nas vide Fly high kao Nikola, stay high kao Ljanmi Drip svež, kažu "vidi ga", nikad nismo bili jači Ko bi sa nama da se cima, na terenu Ljanmi i Kima Daj da vidimo taj bilans, bato reci koga driblaš Icy lanci, dobra gilja, brzo trčim do papira Luka Dončić dripam, plavi porše snimam [Refren: Brzo Trči Ljanmi, KIMMV] X faktor, mhm, dodaj gas, mhm Superfly, mhm, vidi nas, mhm X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm X faktor, mhm, dodaj gas, mhm Superfly, mhm, vidi nas, mhm X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm

  13. telak

    Ja mislim da je ova pjesma uzdigla Rastu na komercijalu

  14. zolaanonymo

    [Refren: KIMMV] Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada KIMM-, gledam sneg kako pada [Strofa 1: KIMMV] Idem yolo V.I.P, fake ID Leden sat, leden vrat - pepermint U oluji vidim dobro, sve je clean John Snow, [?] Nema nazad, zar ne? Na stolu plan A, plan B Osećam strah kroz parfem, dripujem - samo kaplje Ona bi šlag i badem, trese ko Cardi Dao bi dragi kamen u zoru da mi bane [Refren: KIMMV] Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada [Strofa 2: KIMMV] Hodam tiho kroz mrak, decembar - vidim svoj dah Pahulje bele kô prah, budi tu - čekaj moj znak Spremi se, krećemo kad sneg prekrije grad Njen dečko mene mrzi, ja nikoga ne mrzim Kod nas uvek pada sneg kô na severu Ne snalaze se svi po ovom vremenu Nisu spremni da klizaju [Refren: KIMMV] Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu

  15. Stefano 1102

    Ovo i "jetski" najjace na albumu🔥

  16. David Kusić

    Sad kad pisu nosim guci kao knele a ne znaju ni ko je to

  17. Unique

    Pesma „CLS“ a u spotu E klasa..:(

  18. goodie.m

    Diiinzo ❤

  19. Panciceva

    Kucamo na vrata zaboravljenih asova 😊

  20. Nocni Jahač3977

    Degenizam

  21. Panciceva

    Pre par dana zabode mi net rekoh da vidim sta ima po folderima u kompu i nadjem ovaj album... Ljubav za to vreme!

  22. oozrenn

    coronavirus šora po europi, potres u mom rodnom gradu zagrebu sjebo pola grada, pijem vino i vodku i razbijen sam ko isus. al mi je do jaja! slušam ovu stvar i eto, živjeli!

  23. oozrenn

    e coby frajeru ova stvar je tak dobra slušam je od kad je izašla jebote bog jesi normalan...

  24. Gabriele kolu

    🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹 Italy is here! 🔥

  25. Efran Kamerovic

    Nastavak dugijeve price. Mcn krivi

  26. Mixa

    niste svesni koliko me ova dvojica nerviraju

  27. iks de

    Nemam snapchat imam meth lab

  28. aleksandar aleksic

    gledajte u foxa dok stoji u gace i odelo,vidi se da ga je sprzilo pre snimanja hahahaha

  29. Milos G

    ova soba je moj karantin 3:09 jebote

  30. Ivancic i sinovi

    TABAK MALA BRATE KOSA BRZE TI OSEDI

  31. Blaxmd

    7 godina..

  32. sara ljusic

    Senidah je najbolja👏sve ih oduvala brate👏💖💗💙💚💛💜👏

  33. sara ljusic

    😘💖💗❤

  34. Ivan Ristic

    2010-2020 😎

  35. ivana ivana

    Odličan spot. Devojka ima dobar glas i sama pise tekstove svojih pesama. Sve pohvale 👌👏👏👏

  36. Arian Braimi

    Istina bratee majkemi.

  37. Uros Zubovic

    Megtermékenyít

  38. Milan Todic

    00:07

  39. Ana Jakimoska

    Jako e

  40. Ana Jakimoska

    Jako

  41. milutin bojic

    [Uvod: KIMMV] Kô Gengar KIMMV [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 1: KIMMV] Ja sam u mraku kao gengar, mala remek delo kô Rembrandt Zauvek tata tog flex-a, od prvog dana nosim broj jedan Ne idem, bebe, nigde bez ganga, sve je samo igra kao SEGA Ekipa mi dripuje, roni, gde živiš ako to ne znaš? U džepu novčanica svežanj, trap house, trap house, trap house Posao ne sme da čeka, puši ga majkina ćerka [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Zauvek u mraku kô Gengar, na ulici treća smo smena Pickup na ćošku je spreman, tvoja mala je previše žedna U gasu non-stop, u hype non-stop, a ti druže nisi ni spreman Ne idem nigde bez keša, sad si najjači progutô lek, dva Ko ti jebe mater kad si glup, ja sam ispred trebe jer previše sam skup Trapstar, trapstar, trapstar, Ljanmi je rođen da flex-a Vodim ti malu do Meka, zelenog puna je kesa U Sprite-u luda je smesa, baš ga živim kô zvezda [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a

  42. Football From Balkan

    Najezio sam se uz ovu pesmu

  43. Jova 187

    пун шпринт када видиш џип..

  44. 9B6

    Ne kontam debile koji velicaju Senidu , likusa ima glas kao musko , textovi su joj bez ikakvog smisla , a kad zapeva uzivo nastaje teror !

  45. Sedmo Setilo

    I D E G A S B R E E E E E ⛽ ⛽ ⛽

  46. Danijel Stojanovic

    tabak mava, tu su bvaća.. Bolje lik da se drži pravljenja bitova, ovo mu ne ide nikako!

  47. Beban

    Policijski cas:"ne izlazite posle 17h" Ljanmi: "samo za keš"

  48. Michael Bronson

    Ja ukucao u pretrazi "djunta sa sitnim nutom",scena iz Nacionalne klase, kad ono u rezultatima samo ovaj debil.

  49. danilo10

    Sta radi policija snima pesmu

  50. redžica

    EH da mi je frulice u ovo krizno vrijeme haha

  51. zoki djuric

    Dragi ljudi, tesko pamtim Jer na gudri, cesto sam ti

  52. Thrash Boy

    Ova kuhinja prod je shit hoćemo verziju prod. Yung Dza

  53. voyage breskvica

    Celi spot AESTEHTIC..

  54. 9B6

    Dok je rep bio rep ! Rep muzika treba da govori o stanju u drustvu , stanju na ulici , a ne ovi danasnji "reperi" koji u pesmama prozivaju druge "repere" i velicaju sebe u pesmama !

  55. Del Irium

    Future - I'm So Groovy

    1. mrkela mrae

      Del Irium a zato mi je bilo toliko poznato....

  56. Kerim Šeper

    Tvrdo!

  57. The Međed

    Spica za Breaking bad

  58. ACAB official

    Dignemo ti auto onda zovemo za otkup istim autom prevozimo svoju koku?????? Damn son where you found that?

  59. Anđa Denić

    KIDAAAA👊💛👊

  60. Momcilo Mrkaic

    🔥🔥

  61. Stefan Novkovic

    BULEVAR GORI... SAMO NAPED BRATE...

  62. jov4k

    Fly high kao Nikola a Jokara jedva da skace covek

  63. Igor Urbano

    Hit !

  64. Serbian Girl

    "Radim lose stvari" Nacrtao je cica glisu na stolu..

  65. Капоняка Василев

    Здраво Земо от България!!

  66. B K

    PRODAO SAM REP I DUKS OFF WHITE

  67. TBNRtønnie

    Imam Coby - Tabak mala (demo) ko oce trejd

  68. Marko Koprena

    Koje su ovo na 0:44

  69. Anes Burić

    "prodam ket" Milivoje(9 ipo),koji misli da proda macku

  70. Nemanja 123

    А Баћа ништа?

  71. vladimir vujasinovic

    100?

  72. Dragana Bozic

    Prelijepa si zeno😍😍😍😍😍

  73. Nexus xx

    Jel ovo slusaju oni sto se loze kad reperi piju sirup za kasalj? 😂

  74. Dimitrije Djokic

    Cuti i jebi na bilo koj nacin 😉

  75. Natasa Nikitovic

    uzička ubica ljubi brat

  76. Vuk Djordjevic

    Pesma

  77. Vuk Djordjevic

    Grm

  78. Centrala

    Guči Kimmv

  79. Mihajlo Djokovic

    Najljepsa pjevacica

  80. Katarina Milanović

    pesma je vrh ,pustite je u nedelju ponovoo ...🌪🔥

  81. Tihi

    hocu da se vrati crni logo na basiviti ovaj je pederski pozz

  82. SerbianDefenceDog

    I dalje se ceka kvalitetan rap A do tad se preslusava sve starije.

  83. Zvone Barišić

    Najbolja s albuma definitivno

  84. nebojsa sokolovski

    Mcn karao Sara Jo pa andjela pa.....!

  85. Marko Knezevic

    Joker casino na Miljakovcu?

  86. Dragana Jovanović V-1

    Neka napise neko tekst

  87. Томче Сарафимов

    Ljanmi zasluzuje mnogo vise lajk ko se slaze ⬇️

  88. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

    🔥🔥🔥 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 trending 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 0:30 💟🔥 👇 👇 👇 👇💗

  89. Krsevan Kosta

    Ringlaaaaaa

  90. Yunggg Mareee

    LUKA DONČIĆ DRIPAM, PLAVI PORŠE SNIMAM

  91. Sake

    Znaci ovo ce bit scena iz juznog vetra poslednja epizoda.

  92. Серафим

    Препоносан на Биковића што диже квалитет филма и глумом и продукцијом! Песма је покидала! савршено иде уз радњу филма! Само јако!

  93. Dusan Stankovic

    100 na sat Vozi biciklu niz brdo (Nikola, 10)

  94. Ilija

    smaraš smaraš

  95. Demir Emini

    Lik je isekao🔥

  96. Yasuo

    *Pre 1 nedelje- 1980* *Sada- 1985*

  97. Hardcore Alju

    Bravo, samo nastavite da kopirate famous dexa.

  98. Aleksandra Milosevic

    De si devito

  99. black wolf

    Gde ste po ratištima ..kad treba...šištavci...

  100. Aleksandar Jedini

    samo jako tako dalje