"Новото познание" е продължението на проекта "Въпрос на гледна точка" от 2013 година.

 • 536
 • 36 435 538

Коментари

 1. Ivan Ivanov

  Вечна слава на Генерал Пиночет, трябваше и ние да имаме такъв, сега друга песен щяхме да пеем, нямаше кой да казва "демокрацията ни отне много"

 2. Veselin Georgakiev

  Предаването е страхотно. Проф. Рангелов о Проф. Филипов са изключителни, умни, нестандартни, интелигентни увлекателни личности. Умеят да говорят пред аудитория и да се аргументират професионално. Благодаря ви, че образовате и информирате хората пи тези важни теми. Веселин Георгакиев

 3. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 4. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 5. DantesVEVO

  Прекрасно и интересно Предаване

 6. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 7. DantesVEVO

  Прекрасно и интересно Предаване

 8. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 9. DantesVEVO

  Прекрасен и интересен Клип

 10. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 11. DantesVEVO

  Прекрасно Предаване

 12. DantesVEVO

  Прекрасен Клип

 13. DantesVEVO

  Прекрасно Предаване

 14. DantesVEVO

  Прекрасно Предаване

 15. Vasil Dimitrov

  хората неискат свобода - искат сигурност да си мимикрират :)

 16. Jenny Hadzhieva

  Невероятен!

 17. Plamen Panaiotov

  Алегорично,символично и буквално да се чете Библията,ако въобще имате желание да разберете Божието слово!Аман от доценти на проценти :)

 18. Plamen Panaiotov

  Д-р Вачкова да си пие редовно хапчетата,че е много зле.Стария Завет трябвало само алегорично и символично да се разбира.Ами да пробва доктора сшчволично да си пие хапчетата и да видим дали ще оздравее :)

 19. Teodora Todorova

  На 11 съм и взех да се интересувам от квантовата механика и това е доста интересна тема мисля че ще е добра идея да се изучава в основните училища

  1. Stoycho Kerev

   Абсолютно верни разсъждения

 20. Nikolay Antonov

  И още нещо.... Знам, че е много трудоемко и отнема много време, но ако се намери някой, който да направи субтитри на английски ще бъде много добре, защото това са належащи и полезни теми за целия свят и по този начин ще се помогне на много повече хора да се замислят над много неща, което ще спомогне за тяхното пробуждане и прогрес на душевно ниво :)

  1. Nikolay Antonov

   Доста сериозни постижения имате за няколко години и дори липсата не ефир не можа да попречи на мисията Ви - събуждане на съзнанието! Все така продължавайте, а ние ще помагаме с каквото можем и най-вече с дарения, че всичко струва пари на този свят! Предаването с Елисавета Логинова беше уникално полезно и дава повод за много дълбоки размисли на всеки човек! Живи и здрави!

  2. Stoycho Kerev

   Много се стараем, но наистина отнема време!

 21. Nikolay Antonov

  Ще се възползвам от възможността за коментар под това видео за да се обърна към Стойчо Керев, когото много уважавам заради душата, която носи и заради всичко което прави за духовното пробуждане на българския народ чрез своята дейност и предавания: Г-н Керев - Изхождайки от факта, че в България и сред българския народ е започнала една нова епоха в нашето духовно развитие и прогрес на душата, особено след появата на Учителя Петър Дънов, смятам, че ще бъде много ползотворно да се обсъждат по-често темите за прераждането и регресията и от тази гледна точка ще бъде много полезно и ползотворно по-често да бъдат канени като събеседници приятни хора на много добро душевно ниво като Христо Нанев, който както се вижда от Вашите предавания, изпълнява своята мисия на земята присърце и помага много на всички със своите участия в предаването :) От гледна точка на липсата на ефир за предаването - Няма да е никак лошо да се увеличи времетраенето до изчерпване на започнатата тема или дадено обсъждане, защото тук няма кой да ви ограничава :) Жалко е, че предаването няма ефир, но така се случва, когато се говорят неща, които не са угодни на малкия кръг от хора, които управляват света от сенките ;) Смело напред, а ние ще помагаме с дарения когато можем! Жив и здрав!!!

  1. Stoycho Kerev

   И това е така!

 22. Атанас Христов

  г-н Керев , вашите предавания са интересни , но не знаем в коя телевизия да ви открием.

  1. Stoycho Kerev

   ТВ+

 23. Elena Nedelchevaз

  Ботев и Левски искат само да имат гроб, а българските политици очакват да бъдат вписани в историята.

 24. Elena Nedelchevaз

  Кой съм аз? казва папата. Политици,поогледайте се, поошлушайте се, попрочетете още малко......... какво ще кажете ? Кои сте вие?

 25. Tzvetan Marinov

  Едно изключително явление в музикалния живот на България! Дискусиите с него са едно духовно преживяване.

 26. Shiva

  bravo za hubavoto predavane Stoicho ! admiracii !

 27. Антоанета Янкова

  Искам да благодаря на вас господин Керев и на целия ви екип правите уникални предавания и ни водите по пътя на просветлението пожелавам ви много творческо вдъхновение и все така интересни за нас зрителите събеседници :-)

 28. Tsvetomira Kirova

  :)Извинете, къде е предаването, тук в BGsel.. за новият епизод имам предвид? Нали не ни забравихте.. дано не звуча претенциозно

  1. Stoycho Kerev

   +Tsvetomira Kirova не сме спокойно:) след 15 минути идва

 29. TheJohnnyrosko

  Моля за по-чести предавания, г-н Керев.

  1. Tsvetomira Kirova

   И аз го чаках, този гост, Пламен Иванов, точно с неговите абсолютно логични за мен разсъждения

  2. Tsvetomira Kirova

   Освен това, както и да звучи са нужни средства.. днес живеем в такива времена, как без тях..?

  3. Stanislav Bivolarski

   Е, всички искаме, но нестава.. Той си има там договор в който всичко е описано точно... Неможе да се нарушава.

 30. Stanislav Bivolarski

  Това ще е много интерестно предаване.

 31. Petar Petrov

  благодаря браво

 32. Stanislav Bivolarski

  Е нали новото предаване днес трябваше да е пуснато в утубе ?

 33. Yazuroshi

  Нямам търпение да видя какво ще ни представите!

 34. Reneta Maksimova

  Благодаря че,ви има!

 35. Epicfailme

  Страхотно предаване! Увлекателно и различно от това, което сме свикнали да гледаме по телевизията. Надявам се традицията да се запази и всяко предаване да бъде качвано за гледане на платформата BGsel. Пожелавам ви успех!

 36. Aneliya Zielke

  I az niamam tarpenie da vidia novoto v novoto poznanie

 37. Tsvetomira Kirova

  Дочаках Ви, с огромно търпение. Дръзки и смели сте, по-позитивен и внимателен начин.. по ваш си начин, само така! Вярвам, че има сила, която Ви помага да осъществите нужните промени.. и да оставите позитивен отпечатък върху обществото. Имайте желанието, и нека тази мощна сила бъде с Вас! :)

 38. todorfrombulgaria

  Представяте тази "конспирация" като нещо лошо, което обаче противоречи на други тези в предаването. Г-н Филипов е твърдял, че извънземните гледат на нас като на примати и защото се делим на "етноси" и "нации". Следователно кое е лошото на обединението на човечеството под една "шапка"?

 39. Grini Green

  Искам да дам идея за тема на предаване: Генно инжинерство, хибриди, клонинги, и за рептилите аз лично съм си мислел за рептилите понеже уж динозаврите са биле първите обитатели на планетата ни и са живели милиони години, възможно ли е да са еволюирали като хуманоиди.Ще се радвам ако има предаване с подобен топик.Успех и всичко най на вас и екипа и всички мислещи :D

  1. Grini Green

   И забравих да кажа че съм скиптичен спрямо рептилите ноо... :D

 40. Каталина Василева

  Ех, какво ще гледаме дотогава?Връщайте се по-скоро!Неможем без вас... ;)

 41. skritiq akaunt

  da.. za obedinqvaneto na sveta govorq ot godini na horata ...no ...qvno e, 4e 6te bude pulen haos ..ne, 4e sega ne e ama..

 42. Vania Kastreva

  Това е една супер-интересна теория, която обяснява много: Всички мисии до луната са Камикадзе мисии - полети с еднопосочен билет. През 1969 е имало технология, която да изведе управляван от човек кораб до луната, но не е имало начин да го върнат жив обратно. Не е имало технология да се преодолее радиацията от Ван Алан Белт. Всички астронавти, които са били изпращани над това поле по-късно са умирали от радиация, стрес и прегряване. Всъщност на 20.07.1969 американски астронавт наистина стъпва на лунната повърхност, но умира там след 2.32 минути. НАСА НАИСТИНА предприема/ПРОВЕЖДА няколко мисии до луната. След което става ясно, че скафандрите не предпазват ефективно човешкия организъм. За да се предпази астронавтът от силно радиоактивните космически частици, трябва оловен скафандър с дебелина 6 метра. Днес 2016 НАСА официално признава, че не разполага с технология, която да предпази човешки организъм в открит космос. Затова всички мисии с участието на хора се провеждат под Van Allan Belt. Мисиите Джемини и Аполо са били man-manned missions. Но всички астронавти умират. Те са заменени от фигуранти като Армстронг, Олдрин, Колинс, Мичъл и т.н. Тези никога не са били в открит космос. Налага се да се изфабрикуват кадри "лунният модул излита от луната"; "астронавтите се завръщат от капсулата - избръснати, сресани, усмихнати". Армстронг и Олдрин никога не са стъпвали на луната, затова на прес-конференцията изглеждат толкова объркани. Така че истината за така наречените "мисии до луната" е 1/2 истина и 1/2 лъжа (снимки в студио). Наистина човек стъпва на луната, руснаците дори засичат сигнала (човешко присъствие) от луната. Сигналът спира след 2.32 минути. )Официалното обяснение на НАСА е че "минават на секретни честоти", но всъщност тогава астронавтът умира. Затова мисиите са внезапно прекъснати. Понякога селяни и случайни хора от Русия и САЩ намират в полето капсули с полуживи обгорени същества с прилепнали скафандри. НАСА пробутва версията че това са "извънземни", а в Русия селяните са били инструктирани как да реагират в такива случаи. Понякога им се е обяснявало, че това са чужди пилоти-шпиони. НАСА поддържа всякакви версии за "извънземни" или "ние никога не сме били на луната", само защото ако истината се разкрие, ще има съд. НАСА е извършила Убийства за да спечели космическата надпревара със СССР. Кенеди още от самото начало е бил против жертването на човешки живот за да се изпълнят политически цели...... Стенли Кубрик разбира, че мисиите са планирани като камикадзе и прави уникалния филм Сиянието. Гениален Кубрик! Никой обаче не разбира истинското послание на Сиянието. Гледай: bgsel.info/video/video/nNvXmnCqr5LPfLg.html bgsel.info/video/video/rNGct5ibvp6kqZM.html

 43. Anka Borisova

  Приятна отпуска !Рожденния Ви ден е септември изживейте хубавия си празник !!На 1 ноември Ви очакваме -Вас и целият екип !!

 44. Nikolai Krashkov

  ГОЛЯМ ПОДГОТВЕН ЖУРНАЛИСТ ВОДЕЩ И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ГО Е СТРАХ ДА ОТКАЖЕ СТАРИТЕ ВЯРВАНИЯ И ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ. УСПЕХ И ЗА НАПРЕД

 45. Tommy Sapundzhiev

  Просто не спирайте да правите това което правите !!! хората трябва да се образоват , и както сам казахте - да си раздвижат малко умовете

 46. Bulgaricho

  Ще го призная предаването единствено когато поканят като гост Георги Ифандиев ,по тема която те решат за да са по-улеснени и видим какво им е познанието .

 47. Христо Нешев

  Благодаря за това невероятно предаване !

 48. Snezhina Peeva

  Здрав и радостен бъди ! Благодаря за предаването ! За перви път - водещ който присъства с ум и душа ! Постоянно имам усещането , че водещият знае колкото интевюирания гост и още два пъти по толкова ..... Ярко и истинно присъствие .... Благодаря , че те има ! Сърдечни прегръдки и за екипа от Палма де Майорка !!!

 49. Stelly Koewa

  BRAVO PRODULJAVAITE VSE TAKA STRAXOTNI STE !!!!

 50. Мая Георгиева

  Благодарности ,за прекрасния проект!!!Бъдете боговдъхновени ,търсачи на новото познание и вдъхновявайте всички нас с ИСТИНАТА ...Страхотни сте,дерзайте ,ние сме с вас!!!

 51. Boriana Valkova

  Г-н Керев, никак не ми харесва, че ще трябва да чакам чак до септември! Присъединявам се към другите , които ви харесват - и вас, и предаването! Много хубав проект! Събирайте енергия и на есен с нови сили! Благодаря!

 52. Boyka Cholakova

  Спокойно лято и не се съмнявайте! До нови срещи.

 53. Afroditi Georg

  Благодаря на целия екип, че ви има!Благодариние на ВАС научаваме истината такава каквато е,разбулвате мистерий и загатки скрити в дълбините на земята,космоса вселената-показвате неуспорни доказателства за нашето минало, предци!Винаги ми е интелесно да ви гледам защото както се казва "пия от извора" научавам неща който няма къде другаде да науча!Благадаря ви!Искренно се надявам да намерите време да отдъхне и да си почините, защото само вие знаете колко труд полагате през годината за да осигурите тази информация за да бъде поднесена на нас зрителите!

 54. Lili Lefterova

  Бъди благословен, ти и целия екип г-н Керев, до нови срещи

 55. BIBITONY G

  БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН ТИ И ЦЕЛИЯТ ЕКИП, СТОЙЧО! ПОЗДРАВИ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА И ВИ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ!

 56. Linda Sandaklie

  Прекрасно предаване! Блестящ журналист и екип, чудесни гости-събеседници! Благодарности към всички вас! С нетърпение ще очакваме вашите следващи предавания в края на месец септември! Пожелания за ползотворно лято за вас и семействата ви! Въпрос на Гледна Точка и Новото Познание! Поздрави от Солт Лейк Сити, щата Юта!

 57. Lily Staeva

  Липсвате ни оше от сега.Приятна почивка и до нови среши в ефир.

 58. Иван Тренев

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!! БЛАГОДАРИМ!!!!

 59. дидката тасков

  Поздрави от село Пасарел Братя и Сестри а lost of благи

 60. Tihomir Kotov

  Thank you mr.Kerev

 61. Emiliya Atanasova

  Благодаря за трудът ви и уникалният проект!

 62. stanislav cholakov

  Благодаря,:) все пак ми липсвахте след предаването по News7

 63. Stanislav Bivolarski

  А, ще следва ли нещо след 44ти епизод ?

 64. Krisu Krisuv

  Единственият български сериал който наистина си заслужава ,много преди сериала чета и гледам подобни неща , но много неща дето не ги знам също научих тук ! Напред и нагоре !

 65. Elizabeta ivanova

  Благодаря, обичаме Ви! Ще Ви чакаме с нетърпение и радост...Нека е вълшебно, успешно и най-вече радостно цялото време!Подкрепям Ви във всички начинания и изказвам възхищение от работата на целия екип! Още веднъж Благодаря!

 66. иванка бисолнакова

  БЛАГОДАРЯ! ДО НОВИ СРЕЩИ!

 67. Demi. Dc

  С тия цайси, в близък план, приличаш на Ицхак Финци :)))

 68. Rumen Aleksiev

  ех 2 месеца.... ще ви чакам !!!

 69. Krum Stefanov

  Едно от малкото останали смислени предавания! Провокация от подобен тип,днес е много,много,много нужна на българина. Дано на есен избухне едно ново познание,мощно,провокиращо и изпълнено с нови познания за себе си и вселената! Благодаря ви за глътката въздух!

 70. Aneliya Zielke

  Priatna pochivka I veselo liato na vsichki😄😄😄😄😄

 71. Critzilla97

  Много интересни са епизодите на тема "Великите посветени" или да исторически лицчости с загадъчен живот .. и предпомагам , че зрителите на Новото познание също ги харесват. Затова би било хубаво да има повече епизоди на тази тема :)

 72. Росен Христов

  И ние ти благодарим, Стойчо, на теб и целия екип. ;) А защо предаванията ще са само 44? Искам още... :)

 73. Gio Vanna

  Благодаря за това, че ви има!

 74. Galq Georgieva

  Сен Жермен ,чакаме Ви а дотогава дай Боже да изкараме НОРМАЛНО лято....

  1. Една Българка

   Ама че точно с този Сен Жермен... Доколкото имам информация и представа за него, много си приличат :) Сен Жермен предава чат пат послания от отвъдното, а нашия в България го прави на Земята... Ще изкараме и лятото, и нашето време!

 75. Mihaela Ivanova

  I az Vi blagodarq! Sledq vsqko vashe izdanie s ogromen interes i blagodarnost za truda vi! Pozdravi ot Côte d'Azur!

 76. Ivaylo Getmanov

  Благодаря за полезото предаване. Бих искал да ви дам идея за предстоящо/и предавания: "Under the Dome" и Flat Earth. Поздрави и хубаво лято... :-)

 77. Krasimir Manolov

  Благодарим, Успех Медитирайте и открийте нови възможности

 78. perlataaaa

  Благодаря на целия екип на "Новото познание" за пожеланията! Приятна почивка и нека лятото зареди всеки от вас с нови сили, за да бъдете все по-добри в общите ви проекти! Г-н Керев, ще очакваме с нетърпение, както Вас, така и Вашите харизматични гости, от които имаме още, и още, и още, и още... да учим, да размишляваме върху разнообразни теми, да правим свои изводи и да изразяваме собствено мнение. УСПЕХ!

 79. Sandro - Kings of Clash Royale

  Изключителни предавания, много ерудирани и интересни събеседници, отличен екип и един великолепен и харизматичен водещ! Благодаря ви! Следя ви с огромен интерес.

 80. monika hadzhieva

  Ochakvame s netarpenie sledvashtoto predavane i se nadiavam da realizirate predavane za gennoto modificirane na chovechestvoto

 81. Presli Rashev

  И ние благодарим за вашият прекрасен труд и усилия !

 82. Mitko Zdravchev

  Г-н Керев Вие правите невероятно предаване,ще ви чакаме с нетърпение до следващия път.Много здраве ви желая.👍

 83. Анелия Шишкова

  Освен недотам устойчиво, във ваше отсъствие лятото ще е и дълго! Чакам ви!

 84. Milen Georgiev

  Успешно лято и весела почивка през август и септември! И Ние ви Благодарим за предаванията и темите! Ще ви очакваме с нетърпение есента! :) Успехи!

 85. Blagovest Varbakoff

  Стойчо, велик си! Твоето предаване-проект е блестящ!!! С нетърпение ще очаквам новите епизоди на твоя високо интелектуален продукт! Успех!!!

 86. Katia Andreeva

  ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДЕЩ! ПРЕКРАСНА РАБОТА В ЕКИП! БЛАГОДАРНОСТИ, ДАНО СЕ РАЗМИНЕ НАМЕКЪТ ,С КОЙТО ВСЕКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК Е НА ЯСНО! ПЪЛНОЦЕНЕН ОТДИХ НА ВСИЧКИ И ВИ ЧАКАМЕ! С УВАЖЕНИЕ, КАТЯ

  1. Ralica Stefanova-Ganeva

   Katia Andree

  2. Ralica Stefanova-Ganeva

   Katia Andreeva

 87. Galina Tomova

  А аз ви благодаря за информацията относно прекъсването ви. Ценя коректността във всяка форма...

 88. Stanislav Bivolarski

  Да, това е сигурно за исторята, където Кенеди е поискал инфо за НЛО-тата, искал е да разкрие пред обществото и са го убили след 2 седмици.

 89. Miroslav ALeXov

  Преди 1 месец попитах, дали може да се обърне внимание на тази тема... Благодаря ви г-н Керев за този епизод.. Искрени благодарности и на професор Филипов за разясненията по темата !

 90. Georgi Pentschev

  ... толкова високо ценя водещият на предаването и неговият гост, че... цъкнах лайк без да съм изгледал още серията :-)

 91. Pavel Madjarov

  И ОТ МЕН ПОЗДРАВИ !

 92. Tsvetomira Kirova

  Айнщайн се противопоставял на разработките и създаването на ядрено оръжие. Страхувал се е , в експеримента участва корабът 'Елдридж', на който е монтиран 'Генератора на невидимостта' и затова унищожил разработките си по темата. Никола Тесла е скептичен, относно експеримента'Филаделфия'... но това са само предположения, кой ли знае истината.. С нетърпение очаквам и гледната точка на проф. Филипов, много любопитно... :)

  1. Tsvetomira Kirova

   Съгласна съм, нямам подобни претенции :) 'науката преди и днес 'стреля' на сляпо...' Хипотетични предположения, дълбоки познания, в науката има много теориии всяка от тях би трябвало да е подкрепена с доказателства.. а истината може да я каже евентуално, прероденият Тесла или Айнщайн, мое си мнение. А коя е истинската теория? Има ли 'правилна' гледна точка? Има ли абсолютна истина? С респект към знанието и всичко, което споделя с нас професор Филипов!

 93. codcdbp

  Оооо много много интересна тема! Очаквам предаването с интерес.

 94. BIBITONY G

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СТОЙЧО! БЛАГОДАРЯ!

 95. S

  И јас ќе чекам до петок. Поздрав од Македонија :)

 96. Sandro - Kings of Clash Royale

  Очаквам с нетърпение!

 97. hoffa plazmen

  най-накрая :)

 98. Tommy Sapundzhiev

  напрао ще е гръм !!! чакам с нетърпение .... единственото предаване което гледам !

 99. Georgi Vasilev

  Оффф как да чакам чак до петък.... :D Любимия ми гост...